Blok Zinciri Altyapılı UBCOIN MARKET Projesi

Screenshot_303.jpg

Günümüzde blockchain teknolojisinin gelişmesi ve kripto paralara olan ilgiden dolayı dünyada milyonlarca insan kripto paraların farkındadır ve bunları bir şekilde elinde tutmak veya elde edip al-sat yapmak istemektedir. Çoğu insanın artık kripto para alanını bir yatırım aracı olarak değerlendirdiği de bir gerçek diyebiliriz. Kripto paraların artık hayatımızın her alanına gireceği ve resmi kurumlarca da kullanılacağı aşikar. Bugün Amerika’da Soros ve Rockfeller gibi büyük ailelerin kripto para alanına yatırım yaptıklarını da unutmamakda fayda var. Bu kapsamda günümüzde kripto para sahibi olanların sayısı yaklaşık 22 milyon civarında ve bu sayının 2020 yılına kadar 200 milyonun üzerine çıkacağı öngörülmektedir.
Kripto paraların bu şekilde gelişimi bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmektedir. Nedir bu ihtiyaçlar? Bunları madde madde sıralayabiliriz. Ancak burada önemli olan konu kripto paraların gerçek hayatın içinde, gündelik yaşamda kullanılan bir araca dönüşebilmesinin sağlanması diyebiliriz. Yani kripto paralarla mal ve ürün satmak veya satın alabilmenin kolaylaşmasına ve bu kolaylığı sağlayacak araçlara ihtiyaç bulunmaktadır. İşte tam da bu noktada Ubcoin Market projesinden bahsedebiliriz.
UBCOIN MARKET Projesi Nedir? Çalışma Sistemi Nasıldır?
Ubcoin Market projesi gerçek hayatta ortaya çıkacak olan bu ihtiyacı karşılamaya yönelik bir projedir. Bu proje herkesin kripto paraları kullanarak mal ve ürün satacağı ve satın alabileceği bir satış platformu oluşturmayı amaçlamaktadır. Bu platformEthereum network üzerine kurulu olarak akıllı sözleşmeler ile çalışacaktır. Yani herhangi bir kurumun, bankanın, aracının onayı olmadan alıcı ve satıcılar karşılıklı akıllı sözleşmeler sayesinde işlemlerini güvenle yapabilecektir. Screenshot_302.jpg
Biraz da Projenin arkaplanında yer alan proje ekibinden bahsedelim. Ekip 2009 yılından beri birlikte çalışmaktadır. Navifon isimli 3 boyutlu navigasyon hizmeti veren aplikasyonu geliştirmişlerdir. Yandex ve Google bile üç boyutlu navigasyon hizmetine geçmeden önce Navifon bunu başarıyla gerçekleştirmiştir. uTalk isimli yaygın kullanımda olan aplikasyonu da bu ekip geliştirmiştir.Ayrıca Ubank isimli 16 milyondan fazla kullanıcısı olan aplikasyon da bu ekibe aittir. Projenin stratejik ortakları arasında Samsung, fly ve Runa Capital yer almaktadır. Görüldüğü üzere Ubcoin Market Projesinin arkasında yer alan ekip önceki çalışmalarıyla ve daha önce de birlikte çalıştıkları Samsung’un desteğini alarak güven vermektedir. Bu bakımdan projenin gelecek vadebileceği söylenebilir. Ayrıca Proje ekibi içerisinde 19 tane mobil aplikasyon uzmanı, 5 tane blockchain geliştiricisi, 4 tane proje yöneticisi, pazarlama grubu, yasal konuları takib edenler ve yöneticiler olmak üzere toplam 56 kişi yer almaktadır. Screenshot_304.jpg
UBCoin :
Ubcoin Marketplace üzerinde kulanılacak olan token ERC20 uzantılı UBCoin (UBC)’dır. Maksimum 4 milyon adet UBC bulunmaktadır. Token satışı bittikten sonra yeni token oluşturulmayacaktır. Mevcut durumda UBC Token için 5 tane büyük borsada yer almaya yönelik çalışmaları da devam etmektedir.
Screenshot_301.jpg
Neden Ubcoin’e Yatırım Yapılabilir?
En önemlisi projenin arkasında 2009 yılından beri farklı projeler ortaya koymuş ve bunlarda başarılı olmuş olan bir şirket bulunmaktadır. Halihazırda bunlardan birisi olan Ubank’ın tüm dünyada 16 milyondan fazla yüklenme sayısı bulunmaktadır. Samsung ve Fly gibi büyük şirketler Ubank uygulamasını default uygulamaları arasına almışlardır. En son çıkan Galaxy 9’da bile yer almıştır. Ayrıca projenin whitepaperını da incelediğinizde 2022 yılı da dahil olmak üzere somut yol haritaları bulunmaktadır. Projenin ICO Süreci:
Projenin ICO’su 2 Nisan 2018 tarihinde başlamış ve 14 Temmuz 2018’e kadar devam edecektir. Bu süreçte UBC tokenlarını borsalara çıkmadan önce daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.
Screenshot_300.jpg
Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz:
Webiste: https://ubcoin.io/
Whitepaper: http://doc.ubcoin.io/whitepaper.pdf?v1
Telegram: https://t.me/ubcoin
Media: https://medium.com/@ubcoin
Twitter: https://twitter.com/ubcoin
Facebook: https://web.facebook.com/ubcoinmarket /
Author:
Bitcointalk Username: techno99
Profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2034249

Comments